Tontit & tilat Puutarhakylä Vapaa-aika & matkailu Tapahtumat

Tontit & tilat

 

Kuortane on erinomainen asuinkunta. Sopiva sijainti, kätevät yhteydet ja kattavat palvelut kuuluvat sujuvaan perusarkeen vaativammallekin perheelle. Liikuntapaikkoja on ison kaupungin malliin ja kulttuurin harrastajille on tarjolla musiikin ja taiteen elämyksiä nauttia ja osallistua.

Kunnalla on myynnissä neljä erinomaisella sijainnilla ja mukavilla naapureilla varustettua aluetta keskustan lähellä. Liike- ja teollisuustontteja on kahdella alueella kt66:n varrella. Ympäri pitäjää kyläalueilla on myynnissä useita erillistontteja.

KATSO VILMEIKÖNRANNAN UUDISTETUT TONTTIEN MYYNTIEHDOT ALUETIETOJEN KOHDALTA!

 Nisulan aluekartta

NISULA

Länsirannalla sijaitsevalla Nisulan alueella on nyt tarjolla juurevaa maaseutuasumista aidossa kulttuurimaisemassa!

Myynnissä olevat rakentamattomat tontit ovat järvenrantatontteja (3 kpl) tai järvimaisemallisia peltotontteja (3 kpl). Myynnissä oleva omakotitalo on rakennettu 1980-luvulla, ja siitä on näkymä järvelle.

Voisiko unelmiesi koti olla Kuortaneella?

Tutustu kohteisiin tarkemmin täällä >>

 aluekarttaNokua

NOKUA

Alueen kaavoitus keskusta-alueella on valmis. Alueesta muodostuu viihtyisä isojen tonttien omakotialue, jonka laidalla on myös kaksi 10:n huoneiston rivitalotonttia. Viidellä tontilla on myös paritalojen rakentamismahdollisuus.

Nokua sijoittuu laaksomaiselle peltoalueelle keskustaajaman ja kirkon sekä Vilmeikönrannan väliin. Kaikki palvelut aivan ääressä:

Terveysasema 200m, Kirkko 200m, Kirjasto ja alakoulu 300m, Kirkkoranta 300m,

Päiväkoti 400m, Liikekeskusta 400m, Lukio 700m, Urheiluopisto 800m

Tonttien koot 1320 – 1907 m2

AO-tonttien hinnat 6.000 – 15.000€

Kaavaehdotus     Aluekartta

 vilm06_16

VILMEIKÖNRANTA

Alueella yhteensä 30 tonttia, joista viisi on omarantaisia. Ainutlaatuinen, puhdas ympäristö tarjoaa mahtavat maisemat järvinäköaloineen. Mäntymetsäiselle hiekkakankaalle on vaivatonta rakentaa. Kotiovelta alkava liikunnallinen ympäristö Urheiluopiston palveluineen tuo hyvinvointia arkipäivään. Alueella on asukasyhdistyksen omistama yhteinen rantasauna ja kunnostettu ranta-alue.

Kirkkoranta 300m, Terveysasema 600m, Liikekeskusta 800m, Kirjasto ja alakoulu 800m,

Urheiluopisto 800m, Lukio 800m, Päiväkoti 900m

Alue on rakentunut vauhdilla. Näet tonttialueen käytännössä valmiina, vain sinun asuntosi puuttuu...

Kuulutus: Vilmeikönrannan eräiden tonttien myyntiehtojen tarkistus 6.7.2016

Hinnasto ja myyntiehdot 6.7.2016

Varauskartta 9.7.2016

Varauslomake 8.7.2016 klo 9.00 alkaen

keskimäenpää-500x250 2

KESKI-MÄENPÄÄ

Tontit sijaitsevat loivassa lounaaseen avautuvassa rinteessä keskustaajaman eteläpuolella. Rauhallinen ympäristö, iso puistoalue ja näkymä Kaarankajoelle, jonne kaava-alueen laidalle rakentuu venelaituri alueen asukkaille. Joelta suora yhteys läheiseen Kuortaneenjärveen. Yhteiskoulu sijaitsee kivenheiton päässä.

kortesmäki-500x250 2

KORTESMÄKI

Runsaasti monipuolisia tontteja kuntakeskuksen lähellä, Kantatie 66:n itäpuolella. Alueen tonteilla on hyvä metsäpohja ja alueen itälaidalla myös rinnetontteja! Tontit ovat pääosin 1300-1500 m2 ja rakennusoikeus 0,2 x pinta-ala. Mikäli haluat reilusti isomman tontin Kortesmäestä, voit ostaa kaksi vierekkäistä vapaata tonttia!

mäyry-500x250

MÄYRY

Mäyryn alueen kaikki tontit on myyty ja alue on pääosin rakentunut näyttäväksi asuinalueeksi Kuhajärven rantamaisemiin.

Muilla kyläalueilla on myynnissä useita erillistontteja sekä kunnalla että yksityisillä. Lisätietoa täältä->

 

TEOLLISUUSTONTIT

haavistonharju-500x250 2

HAAVISTONHARJU

Teollisuualueen uudella laajennusosalla on valmis kaava ja kunnallistekniikka. Toimiva sijainti kantatie 66:n lähellä. Tontit lohkotaan tarpeen mukaan, myyntihinta 1 €/m2. Soveltuu monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin, ympärillä mm. metalli- ja puuteollisuutta, huolto- ja korjaamotoimintaa. Haavistonharjulla enää muutama rakennuspaikka vapaana!

 

SAMPOLA


Sampolan yritysalue kt66:n vieressä laajenee. Alueen kaavoitus ja kunnallistekniikan työt ovat valmiina. Kaavassa on liikerakentamiseen soveltuva kaava, joka sallii 30%:n osuudella tonitn rakennusalasta teollisuustoimintaa.Tonttialue on näkyvällä paikalla, liiketoimintasi erottuu varmasti!